Sökmotoroptimering – Jodå, det är fortfarande viktigt

Vi startar veckan med att presentera Daniel Palmqvist, föreläsare på vårt årliga kundevent VUS!

Att sökmotorer, och då framförallt Google, varit källan till en betydande del av affärerna på internet kan nog de flesta e-handlare skriva under på. Även om Google på senare tid gett alltmer plats åt annonser i sin sökmotor och det faktum att även andra kanaler i högre grad bidrar till köp idag, så har inte sökmotoroptimering minskat i vikt. Att ha en väl optimerad webbplats och att det finns ett strategiskt tänk bakom arbetet med sökmotoroptimering är idag en hygienfaktor som inte får missas. Daniel Palmqvist, delägare och digital marknadsföringsexpert på High End Media Group, berättar om aktuella trender inom sökmotoroptimering och delar även med sig av en del tips som varje e-handlare bör känna till.

High End Media Group är ett ungt företag med decennier av erfarenhet av digital marknadsföring och analys. Daniel Palmqvist har varit i branschen sedan 2005 och verkar nuförtiden också som lärare på Yrkeshögskolan i Borås där han hållit ett flertal kurser i den tvååriga utbildningen Digital Business Developer.

Me Viskanilla yhdistämme verkkokaupat myymälöihin. Toimitamme edistyneet ohjelmistoratkaisut verkkokauppaan, omnichanneliin ja kestotilausliiketoimintaan. 

UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tuoreimmat uutiset sähköpostiisi

Viskan Oy Ab     Hämeentie 157, 00560 Helsinki, Finland     +358 207 353410      myynti@viskan.fi