BABYWORLD LIVE MED INGRID OCH KLARNA SHIPPING ASSISTANT

Babyworld blir först ut bland Viskans kunder att gå live med Klarnas Shipping Assistant (KSA) med Ingrid som transportadministratör på Viskans e-handelsplattform. Fraktalternativen administreras direkt i Ingrids plattform och presenteras i Klarnas kassa.

Verkkosivujen hallinta helpoksi ja tehokkaaksi uudella CMS Hubilla

Verkkosivujen ylläpitäminen ja päivittäminen on usein vaikeaa perinteisellä julkaisujärjestelmällä. Yhden yksinkertaisen muutoksen teko ei välttämättä onnistu ilman ohjelmoijan apua. Verkkosivujen turvallisuus ja suorituskyky voivat myös tuottaa päänvaivaa. Yritysten kasvaessa verkkosivujen skaalaaminen ei välttämättä onnistu ilman kalliita ja vaikeasti hallittavia lisäosia.

Behov av en stabil, snabb och funktionsrik plattform

Primeboots, som vänder sig till en modern och modemedveten kvinnlig målgrupp, säljer högkvalitativa och stilfulla boots, men även jackor, handskar, halsdukar och skotillbehör. Man är ett high-end varumärke som tillfredsställer de allra högst ställda kraven på kvalitet och passform. Stort fokus ligger på hållbarhet och skovård. Man anger inte bara vilket material skon består av utan även vilket material som används i skolådan.

För att spegla varumärket behövde man en stabil, snabb och funktionsrik plattform varför Viskan Streamline3 blev ett naturligt val.

På extremt kort tid från start av projekt till lansering, fick man den digitala hemvist man eftersträvade.

– Tack vare stort engagemang och kompetens från Madeleine Ahlbäck, som var projektledare hos Primeboots, lyckades vi med att på bara några veckor skapa en e-handelssite som speglar Primeboots högt ställda krav och medvetna kunder. Dialogen genom hela projektet har varit mycket positiv. Det har varit ett rent nöje att samarbeta med Primeboots, säger Claes Wettéus, projektledare på Viskan.

Med Viskan har Primeboots fått den stabila partner och supersnabba plattform man var ute efter för att expandera internationellt.

VILL DU GÖRA DIN CHECKOUT FRIKTIONSFRI OCH ERBJUDA
FLEXIBLA LEVERANSMETODER?

KRISTIAN ERLÉN

Key Account Manager

Kristian.erlen@viskan.se

+46 793 13 25 01

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön.
Hyväksyn

Viskan Oy Ab Keskuskatu 3A 00100 Helsinki +358 207 353410 info@viskan.fi