D-Congress 2018

Viskan storsatsar i år på D-Congress i Göteborg.

I monter G03:12 kommer Viskan att visa delar av sitt Instore-utbud, som rör framtidens digitaliserade butik där e-handeln har flyttat in i butiken.

Dessutom kommer ett samtal föras mellan Martin Richardsson som är nytillträdd Onlineansvarig på Club XPRS, efter att ha verkat på Hemtex i 8 år, och Fredrik Ottosson som är e-handelsspecialist och säljare på Viskan. Samtalet rör olika typer av digitala lösningar för framtidens butik, men huvudsakligen plock i butik som ett komplement till Click & Collect.

"Digitala lösningar för den moderna butiken - Viskan Instore.

Vilka utmaningar och möjligheter finns när e-handeln flyttar in i de fysiska butikerna? - Ett samtal mellan Fredrik Ottosson på Viskan och Martin Richardsson på Club XPRS (f.d. Hemtex)."

Tag chansen att kom förbi Viskans monter för att se några av de lösningar som ingår i Viskan Instore: Click&collect, Pick-in-store, Returns, Shipment, Checkout och Screens.

Me Viskanilla yhdistämme verkkokaupat myymälöihin. Toimitamme edistyneet ohjelmistoratkaisut verkkokauppaan, omnichanneliin ja kestotilausliiketoimintaan. 

UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tuoreimmat uutiset sähköpostiisi

Viskan Oy Ab

Hämeentie 157, 00560 Helsinki, Finland 

+358 207 353410

myynti@viskan.fi