HANDLA PÅ NÄTET FRAM TILL DEN 23:E DECEMBER - SHOP ONLINE INSTORE - EN DEL AV VISKAN INSTORE

Konceptet innebär att man väljer vilken butik man vill hämta sitt paket i och därefter visas just den butikens sortiment. Vid lagd order packas alla varor ihop från butikens sortiment och finns att hämta ända fram till den 23:e december så länge butiken har öppet. Det innebär att man kan lägga order online så sent som förmiddagen den 23:e för att få leverans innan julafton.

- Viskan tar ytterligare ett steg för att knyta ihop den fysiska butiken med e-handeln. Det är lite extra roligt att kunna hjälpa kunder som är ute i sista minuten, säger Viskan Systems VD Sten Selin. Att exponera butikernas sortiment är något vi kunnat erbjuda länge, men att faktiskt göra en shop-in-shop för en fysisk butik på nätet är första gången vi gör och det är passande att det sker i samarbete med Hemtex, som är en av Viskans första retailkunder, fortsätter Selin.

Me Viskanilla yhdistämme verkkokaupat myymälöihin. Toimitamme edistyneet ohjelmistoratkaisut verkkokauppaan, omnichanneliin ja kestotilausliiketoimintaan. 

UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tuoreimmat uutiset sähköpostiisi

Viskan Oy Ab

Hämeentie 157, 00560 Helsinki, Finland 

+358 207 353410

myynti@viskan.fi