Hemtex nylanserar på Viskan ETM och Streamline

Hemtex, som i dagarna lanserats med mycket imponerande resultat, har valt att bygga sin nya omnikanalslösning på Viskans moderna Streamline-lösning och Viskan ETM.

Som en av få aktörer som är direkt riktade mot retailkedjor har Viskan tillhandahållit Hemtex helhetslösning för e-handel som baseras på VIskan ETM, ett OMS (order management system) för retailföretag. Det innebär att allt från webbutikens yta till plock och pack till kundkommunikation sköts i Viskans system.

“Hemtex utnyttjar mycket av de fördelar som ett OMS innebär i och med att man knyter ihop kontroll över processer och lagersaldon med kundkommunikation för att ge en överlägsen kundupplevelse” , säger Viskans VD Sten Selin i ett uttalande. “Vi är mycket glada och stolta över den lösning vi skapat tillsammans med Hemtex” , fortsätter Sten Selin.

En av nyheterna är att man valt att satsa på att utnyttja kraften i Streamline-plattformens responsiva natur, till skillnad mot tidigare då man hade en separat mobil sida. Vidare har man valt att satsa mycket på inspiration och guider, vilka har en helt egen sektion i lösningen som samtidigt gör det smidigt att köpa när inspirationen övergår i köplust. Klarna Checkout är implementerad för att ge en smidigare kundupplevelse i kassan.

Läs mer i Hemtex pressrelease: 

Me Viskanilla yhdistämme verkkokaupat myymälöihin. Toimitamme edistyneet ohjelmistoratkaisut verkkokauppaan, omnichanneliin ja kestotilausliiketoimintaan. 

UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tuoreimmat uutiset sähköpostiisi

Viskan Oy Ab

Hämeentie 157, 00560 Helsinki, Finland 

+358 207 353410

myynti@viskan.fi