Sportshopen väljer Viskan!

Viskan är glada att meddela att ytterligare ett retailbolag valt Viskan som leverantör, och Viskan ETM med Streamline CMS som plattform. Det handlar om den expansiva sportmodekedjan Sportshopen, som valt att ge Viskan förtroendet för deras framtida omnikanalslösning.

”Vi har ambitiösa planer för de närmaste åren och vi tror att Viskan ETM kommer att vara en viktig pusselbit att nå våra tillväxtmål under lönsamhet. Vi tror också att vi effektivt kan höja kundupplevelsen tack vare Viskans mycket lättarbetade CMS. Vi har en kort projekttid till lansering och ser därför Viskans långa erfarenhet av liknande projekt som mycket värdefull.", säger Fredrik Lennström, e-handelschef Sportshopen.com.

"Det är mycket glädjande att Sportshopen med dess redan nu intressanta verksamheten har valt Viskan för att ta nästa steg i deras utveckling. Jag ser Sportshopens ambitiösa planer, med kombination av butik och e-handel, tillsammans med Viskans lösningar och erfarenheter som ett framgångsrecept som vi är mycket glada över att få vara en del av.", säger Sten Selin, VD Viskan System AB.

Me Viskanilla yhdistämme verkkokaupat myymälöihin. Toimitamme edistyneet ohjelmistoratkaisut verkkokauppaan, omnichanneliin ja kestotilausliiketoimintaan. 

UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tuoreimmat uutiset sähköpostiisi

Viskan Oy Ab

Hämeentie 157, 00560 Helsinki, Finland 

+358 207 353410

myynti@viskan.fi